Lacrimosa

11. dubna 2010 v 15:14 | Moonlight |  Darkwave
Tilo Wolff (* 10.07 1972 Frankfurt nad Mohanem)

  • v roce 1990 založil skupinu Lacrimosa (zpěvák)
  • manažer skupiny Cinema Bizarre
  • má své hudební vydavatelství Hall of Sermon
  • hraje na klavír, trubku...

Anne Nurmi
  • Finka
  • členkou Lacrimosy od roku 1994
  • předtím působila ve finské skupině Two Witches
  • hraje na klávesy a zpívá
Mezi první velké úspěchy Lacrimosy patří píseň ,,Stolzes Herz" z alba Stille z roku 1997

Diskografie:

Angst - 1991
Einsamkeit - 1992
Satura - 1993
Inferno - 1995
Stille - 1997
Elodia - 1999
Fassade - 2001
Echos - 2003
Lichtgestalt - 2005
Sehnsucht - 2009
?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama