Duben 2010

Fotky Lacrimosy

12. dubna 2010 v 10:10 | Moonlight
http://www.gothica-culture.narod.ru/lacri1.jpgclick na celý článek :-)

Tilo Wolff by me

12. dubna 2010 v 9:55 | Moonlight
Tilo

Lacrimosa

11. dubna 2010 v 15:14 | Moonlight |  Darkwave
Tilo Wolff (* 10.07 1972 Frankfurt nad Mohanem)

  • v roce 1990 založil skupinu Lacrimosa (zpěvák)
  • manažer skupiny Cinema Bizarre
  • má své hudební vydavatelství Hall of Sermon
  • hraje na klavír, trubku...

Anne Nurmi
  • Finka
  • členkou Lacrimosy od roku 1994
  • předtím působila ve finské skupině Two Witches
  • hraje na klávesy a zpívá
Mezi první velké úspěchy Lacrimosy patří píseň ,,Stolzes Herz" z alba Stille z roku 1997

Diskografie:

Angst - 1991
Einsamkeit - 1992
Satura - 1993
Inferno - 1995
Stille - 1997
Elodia - 1999
Fassade - 2001
Echos - 2003
Lichtgestalt - 2005
Sehnsucht - 2009
?

Lacrimosa mě neopouští

11. dubna 2010 v 14:15 | Moonlight |  Darkwave
Lacrimosa...v duchu této hudby žiju už pěkně dlouho. Umírám nedočkavostí na prázdniny aneb Masters of Rock 10....S Lacrimosou usínám, vstávám, přežívám školu, žiju. Asi bych vám sem měla dát nějaké menší info o této úžasné skupině...
Vím, že tato skupina dělí lidi na dvě části. Jedni tuto hudbu nesnáší a druzí ji fanaticky zbožňují. Takže si ji buď zamilujete na první poslech a nebo ji budete nenávidět.

Co mě vůbec k Lacrimose tak táhne?

Odpověď na tuto otázku není vůbec složitá. Když poslouchám hudbu, zajímají mě texty, myšlenky, subjektivita a v druhé řadě se zaposlouchám do melodie. U Lacrimosy to šlo všechno naráz. Úžasné melodie (klavírní i jiné), neobyčejně procítěný zpěv, a texty, které mě jednoduše vcucly. Šlo to všechno ráz na ráz.

Jejich písně můžu poslouchat pořád dokola a neprotiví se mi. Ještě nemám oposlouchanou ani jednu a to opravdu nelžu, když říkám, že ji poslouchám NONSTOP....

Můj obdiv patří tobě, Tilo....